Om os

Sådan arbejder vi

Madsen Vinduer & Døre er kort sagt et forvokset maskinsnedkeri med stor ekspertise i specialfremstillinger af vinduer og døre. 

Vi har både fleksibiliteten og snedkerhåndværket som en del af vores arbejde, men vi har også dokumentation, kvalitetssikring og dyb faglighed som produktionsvirksomhed.

Vi elsker de forskelligartede håndværksmæssige udfordringer, som vores kunder henvender sig om. Vi sætter en stor ære i at fremstille elementer ud fra kundernes ønsker, som kan være særlige arkitektoniske detaljer ved deres byggeri, visioner eller historisk og bevaringsværdig bygningsarv. 

Vi er en fasttømret stab af dygtige medarbejdere. På grund af vores specialisering har vi har altid selv uddannet vores egne medarbejdere. Vi ønsker at tiltrække lærlinge, som vil uddannes til dette specielle håndværk og blive i virksomheden fremover. 

Vi har både moderne og klassisk produktionsudstyr på værkstedet. Når vi kombinerer det med vores håndelag, kan vi udarbejde vinduer og døre med nye spændende detaljer eller bevare særlige udtryk fra den danske historiske kulturarv.

Vi er derfor leverandør til både moderne dansk byggeri og til restaurering af fredede og bevaringsværdige bygninger.

Anvendelse af kvalitetstræ til alle projekter-Madsen Vinduer og Døre

Råmaterialer og behandling

Alle vinduer og døre kan leveres i fyrretræ, lærk, mahogni, teaktræ, douglas, oregon pine og egetræ. Vi kan skaffe træsorter i dimensioner og kvaliteter, som passer til vores kunders ønsker.

Vores overfladebehandling med acryl-maling lever op til 2-ØKO behandlingsprincipperne, mens vi ofte også håndmaler vores vinduer og døre med forskellige linolie-baserede olier og malinger.

Personlig produktion

Vores planlægning af produktionen er baseret på personligt ejerskab af den enkelte leverance. De enkelte ordrer bliver tegnet og klargjort til produktion ved at træ, ruder og beslag bliver bestilt. Herefter bliver produktionsordren tildelt en af svendene, som herefter er ansvarlig for produktionen fra rå-træ til færdigt element.

Vi tror på, at det personlige ejerskab af hver enkelt ordre sikrer den bedste og mest sammenhængende kvalitet, da den enkelte svend har det fulde ansvar. I tillæg har vi en samarbejdede kultur, så den enkelte svend sørger således for at involvere og sparre med os andre løbende.

Kvalitetssikring og CE-mærke-Madsen Vinduer og Døre

Kvalitetstestede vinduer, døre og laminerede buer

Virksomhedens produktion og kvalitetsstyringssystem er omfattet af årlig ekstern kontrol fra Dancert. Det indebærer bl.a., at produktionen er planlagt, så vi foretager systematiske kvalitetstjek af elementerne undervejs i produktionen. Dette giver god garanti for høj kvalitet og fejlfrie produkter. Selvom vi ikke er medlem af Vinduesindustrien og DVV-ordningen, så følger vi naturligvis den best-practice, som dette samarbejde udstikker.

Samtidig CE-mærker vi alle elementerne, således at vore kunder kan være sikre på at gældende lovgivning (produktstandarden EN 14351-1) overholdes forsvarligt ift. isoleringsevne, kvalitetsstyring samt arbejdsmiljø- og miljømæssigt.

Se vores ydeevnedeklaration og overensstemmelseserklæringer under Information.

Nybyggeri og restaurering – Vi tager hånd om alle løsninger