Om os

Hvordan gør vi det

Madsen Vinduer & Døre er kort sagt et forvokset maskinsnedkeri, som er specialiseret i vinduer og døre. Så vi har fleksibiliteten og håndværket som snedkere, og dokumentation/kvalitetssikring og dyb faglighed i vinduer og døre som en produktionsvirksomhed.

Vi elsker udfordringer og vi lægger blod, sved og tårer i at levere præcis den vision og historik, som ligger bag arkitekturen og/eller bygningsarven.

Vi er en fasttømret stab af dygtige medarbejdere, og har både moderne og klassisk produktionsudstyr. Når vi kombinerer det med vores håndelag kan vi udarbejde vinduer og døre med nye spændende detaljer eller bevare det særlige udtryk i den danske kulturarv.

Vi er derfor leverandør til både moderne dansk byggeri og til restaurering af fredede og bevaringsværdige bygninger.

Anvendelse af kvalitetstræ til alle projekter-Madsen Vinduer og Døre

Råmaterialer og behandling

Alle vinduer og døre kan leveres i fyrretræ, lærk, mahogni, teaktræ, douglas, oregon pine og egetræ. Vi kan skaffe træsorter i dimensioner og kvaliteter som passer til vores kunders ønsker.

Vores overfladebehandling med acryl-maling lever op til 2-ØKO behandlingsprincipperne mens vi ofte også håndmaler vores vinduer og døre med forskellige linolie-baserede olier og malinger.

Personlig produktion

Vores planlægning af produktionen er baseret på personligt ejerskab af den enkelte leverance. De enkelte ordrer bliver tegnet og klargjort til produktion ved at træ, ruder og beslag bliver bestilt. Herefter bliver produktionsordren tildelt en af svendene, som herefter er ansvarlig for produktionen fra rå-træ til færdigt element.

Vi tror på, at det personlige ejerskab af hver ordre sikrer den bedste og mest sammenhængende kvalitet, da den enkelte svend så også har det fulde ansvar. I tillæg har vi en samarbejdede kultur, så den enkelte svend sørger således for at involvere og sparre med os andre løbende.

Kvalitetssikring og CE-mærke-Madsen Vinduer og Døre

Kvalitetstestede vinduer, døre og laminerede buer

Virksomhedens produktion er omfattet af ekstern kontrol fra Dancert ift. VinduesIndustriens Tekniske bestemmelser for DVV, kap. 5.3.6. Det indebærer også at produktionen er planlagt, så vi foretager systematiske kvalitetstjek af elementerne undervejs i produktionen. Dette giver god garanti for høj kvalitet og fejlfrie produkter.

Samtidig CE-mærker vi alle elementerne, således at vore kunder kan være sikre på at gældende lovgivning (produkstandarden EN 14351-1) overholdes forsvarligt ift. isoleringsevne, kvalitetsstyring samt arbejdsmiljø- og miljømæssigt.

Se vores ydeevnedeklaration og overensstemmelseserklæringer under Information.

Nybyggeri og restaurering – Vi tager hånd om alle løsninger