Historien bag

Det hele startede i 1976

Kimene til Madsen Vinduer & Døre blev lagt i 1976, hvor Poul-Erik og Inga Madsen startede tømrer- og snedkervirksomhed i Vester Hassing. Virksomheden voksede, og i 1980 flyttede de ind i en ny produktionshal på Industrivej 31 i Vester Hassing. Det selvsamme sted Madsen Vinduer & Døre ligger i dag, og hvor faciliteterne sidenhen er blevet udvidet over fem omgange.

De fem følgende år voksede virksomheden sig større.  Interessen for snedkerarbejdet med specielle løsninger var i vækst. Derfor valgte ægteparret i 1985 officielt at overgå til specialproduktion af vinduer og døre samt formspænding af træbuer.

Vi kan lave alt

Mottoet i Madsen Vinduer og Døre er og har altid været: “Vi kan lave alt” og “Vi siger ikke nej til en opgave”. Der er en stolt tradition for i virksomheden altid at løse de ønsker og behov, som kunder henvender sig om. Vi sætter en stor ære i at kunne løse det, som andre “på godt jysk” synes er træls, svært og bøvlet.

Store, buede, skudsikre kasiondøre til Rusland

Madsen Vinduer og Døre laver både store og små speciallavede opgaver. Særligt husker ægteparret tilbage på nogle store, buede, skudsikre døre til et kasino i Rusland.

Uddannelse af egne lærlinge

På grund af den dybe specialisering kan det være en udfordring at finde medarbejdere, der forstår sig på og kan udføre det detaljeorienterede håndværk. Madsen Vinduer & Døre har derfor altid selv uddannet sine egne medarbejdere. Der er et stort ønske om at tiltrække lærlinge, som vil uddannes til det specielle håndværk og blive i virksomheden efterfølgende.

I vinteren 2007 besluttede ægteparret at udvide ejerforholdene, hvilket betød, at Martin Nørgaard blev medejer af virksomheden. Det var en stor ære at byde netop Martin med i ejerkredsen, da han var en af virksomhedens første lærlinge og derfor havde været med siden 1984.

Nye købere fører det gode håndværk videre

Da det i 2018 er tid til at sælge virksomheden til næste generation, er det uventede købere, der tager over. Men det er med stor entusiasme, at de fører det gode håndværk videre og bevarer ånden bag Madsen Vinduer & Døre.

De nye ejere

I sommeren 2018 blev virksomheden overtaget af de nuværende ejere;  Jesper Lorenzen, Andreas Slavensky og Martin Nørgaard.